O nas

Na podlagi lastne izkušnje enega iz med mojih sinov, sem se poglobila v tematiko vzgoje in razvoja otrok. Veliko časa sem vložila v izobraževanje in pridobivanje prakse pri ekipi predanih in izkušenih specialistih na področju lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja pri otrocih, fizioterapevtih, otroških psihologih, otroških pediatrih in inštruktorjih dejavnosti v vodi za novorojenčke, dojenčke in predšolske otroke, ki so od leta 1984 sodelovali pri nastanku specialnega programa o problematiki nepravilnega razvoje otrok in nastalih posledic. Sem vzgojiteljica in medicinska sestra.

Po treh letih dodatnega izobraževanja sem postala lastnica mednarodnih akreditiranih licenc od ministrstva za izobraževanje, znanost in šport omenjenega programa in pridobila naziv akreditiran inštruktor lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja za dojenčke in predšolske otroke, akreditiran reševalec iz vode in akreditiran vaditelj otroškega plavanja. Svoje znanje neprestano nadgrajujem, posvetujem se s specialisti, sem del ekipe Eve Keidroňove. Zdaj pa s svojo energijo in pridobljenim znanjem prispevam v dobrobit naših otrok.

Odkar sem zaključila izobraževanje in prakso sem odbanjala že na stotine dojenčkov. Lekcije smo vedno zaključili z zadovoljstvom tako dojenčkov kot staršev. To je moj cilj.

13.3.2015