O nas

Na podlagi lastne izkušnje enega iz med svojih sinov, se je avtorica programa Denisa Lavrenčič poglobila v tematiko vzgoje in razvoja otrok. Veliko časa je vložila v izobraževanje in pridobivanje prakse v tujini pri ekipi predanih in izkušenih specialistih na področju lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja pri otrocih, fizioterapevtih, otroških psihologih, otroških pediatrih in inštruktorjih dejavnosti v vodi za novorojenčke, dojenčke in predšolske otroke, ki so od leta 1984 sodelovali pri nastanku specialnega programa o problematiki nepravilnega razvoje otrok in nastalih posledic. Je tudi vzgojiteljica in medicinska sestra.

 

Diplome, potrebne za izvajanje programa.

Po treh letih dodatnega izobraževanja je postala lastnica vseh potrebnih mednarodnih akreditiranih licenc od ministrstva za izobraževanje, znanost in šport omenjenega programa in pridobila naziv akreditiran inštruktor lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja za dojenčke in predšolske otroke, akreditiran reševalec iz vode in akreditiran vaditelj otroškega plavanja in terapevt v vodnem okolju. Sledilo je študij fizioterapije v tujini na daljavo in pridobivanje znanja za Vojtovo metodo. Svoje znanje neprestano nadgrajuje, posvetuje se s drugimi specialisti v tujini. Zdaj pa s svojo energijo in pridobljenim znanjem prispeva v dobrobit naših otrok.

Odkar je Denisa zaključila izobraževanje in prakso je odbanjala že na stotine dojenčkov. Lekcije  vedno zaključi z zadovoljstvom tako dojenčkov kot staršev. To je njen cilj.

13.3.2015