Reference

Reference

Banjanje je za nas mamice zelo lepa izkušnja; da o strokovnosti inštruktorjev in terapevtov, ki program izvajajo sploh ne govorim. Bila sem več kot zadovoljna. Terapevtki sem takoj zaupala, saj se vidi, da ima ogromno znanja. Definitivno priporočam vsem mladim mamicam.

Iris Mulej

 

                               

Banjanje je zakon! Sploh, ker sva ugotovila, da je super priložnost za povezovanje z otročkom pa še dobro jo zmatrava, da potem lepše spi  in neverjetno je, kako je Ula telesno napredovala odkar banjamo. Zelo hitro je začela odkrivati svet okoli sebe, v vodi res sodeluje in se ob banjanju tudi zabava in smeje. Je bila pa to tudi odlična priložnost, da se je #mamiBitenc soočila s svojim strahom pred vodo in se z Ulo še globlje povezala in razvila zaupanje.

Antea Mramor Bitenc & Uroš Bitenc

 

Super izkušnja. Moji malčici je banjanje bilo zelo všeč, predvsem pa je napredovala v gibalnem razvoju, saj je bila hipertenzična. Hvala 

Lučka Novak 

 

Odlično preživet čas z otrokom v bazenu

Miha Simonič

 

Odličen program, ki pokriva krepitev otroka in njegovih gibalnih sposobnosti, grajenje zaupanja in zdravih vezi med otrokom in staršem ter veliko več… To so moje izkušnje, zato priporočam vsakemu, ki želi otroku in sebi najboljše! Mi vsi smo bili navdušeni 

Simonka Kavšek

 

Naj z vami delim svojo čudovito izkušnjo, ki smo jo doživeli ob banjanju našega najmlajšega družinskega člana. Banjanje smo prejeli kot darilo s strani sorodnikov. Sprva sem bila zelo skeptična – kaj banjanje sploh je, saj pred tem še nikoli nisem slišala za karkoli podobnega. Po prvem obisku čudovitih inštruktoric na domu, so se vsi dvomi razblinili. Neverjetna energija, visoka strokovnost in prečudovit odnos do otroka in staršev – in ure so minevale s svetlobno hitrostjo. Kaj smo z banjanjem dosegli? Vzpostavitev globoke povezave z našim dojenčkom, v gibanju preživet čas z otrokom, pravilen handling, naučila sem si vzeti čas le za najmlajšega člana (kar je ob treh otrocih kar težko), naučila sem si vzeti čas zase in uživati v porodniškem dopustu… Banjanje in inštruktorice so pomagale pregnati marsikateri strah in podati odgovore na vprašanja, ki so se porajala v naših glavah. Malčku pa je banjanje pomagalo k hitrejšemu in pravilnejšemu razvoju ,saj se je v vodi ob strokovno vodenih vajah pravilno razgibal, naučili pa smo se tudi potapljanja 🙂
Edino, kar mi je žal je, da smo se z programom banjanja spoznali šele po rojstvu tretjega otroka.
Banjanje toplo priporočam vsem staršem z malimi dojenčki, ali drugače povedano , dojenčkom s starši, ki so pripravljeni poskusiti nekaj novega in svojemu otroku omogočiti pristen stik z vodo že od samega začetka življenja tega čudovitega , malega bitjeca 
🙂
Denisa, Metka in Danaja, čudovite ste! Hvala Vam za enkratno izkušnjo! Premikajte meje še naprej 

Blaška Božnar

 

Ni besed, ki bi opisale kako sem hvaležna instruktorici Denisi za njeno prijaznost, srčnost, nežnost, povezanost z dojenčkom in mamico….. pri enem mesecu smo zaceli našo princesko banjati, zdaj pa že nadaljujemo v bazenu v Škofji Loki…. Nasa punca res neizmerno uživa v vodi, njen razvoj je res napreden, dejansko ob banjanju  porodniška res ni samo sprehajanje in kofetkanje, ampak veliko več… se enkrat hvala Denisi za vse kar je pripomogla meni in naši princeski  Priporočam prav vsaki mamici, ki se zeli z otročkom se bolj povezati, neizmerno uživati, otročku pomagati pri krcih…..!!!!

Sara Novak Pustotnik

 

 

 

Res top program, priporočam vsem, ki želijo preiskusiti nekaj novega, ter z tem narediti veliko koristnega svojim otročičkom. Hvala za vse res ste super ekipa

Gordana Veselinova

 

Takole, pa sem našla tudi jaz čas za oceno Denise in celotne ekipe ne bom predolga, ker vam lahko na kratko povem, da je banjanje ena izmed najboljših stvari kar lahko ponudite svojemu dojenčku.
Pred sedmimi meseci se je naše življenje obrnilo na glavo. Iskali smo rešitve kako pomagati našemu Žaku in zelo sem vesela, da sem takrat na fb naletela na objavo o banjanju. Denisa je bila kot sonček, ki je k nam prišla v tistih deževnih, hladnih dnevih. Pomagala ni samo Žaku, ampak ogromno tudi meni. Postala sem bolj odločna, potrpežljiva, sigurna vase in v otroka.
Žak se je rodil z genetsko napako, zaradi katere je njegov kolagen drugačen od našega. Posledično je hipoton in ima zelo mehke sklepe. S pomočjo banjanjanja se je naš pikec okrepil in lepo napreduje. Seveda pa bo treba še vložiti veliko truda in volje vnaprej, tako da se že zelo veselim bazena.
Vse pohvale Denisi za srčnost in pozitivno, ki jo daje nam mamicam.

Tadeja Kodrič

 

Banjanje je super, sploh v kombinaciji z ga. Deniso ali ga. Metko. Inštruktorice z nadstandardnim občutkom za otroke. Moja punčka od prve lekcije nenormalno uživa v vodi, sploh pa ima čudovit razvoj grobe in fine motorike. Ob vajah si krepi tudi imunski sistem in razvija samokontrolo. Komaj čakam, da nadaljujemo lekcije v bazenu. Veselim se napredka, ki jo čaka 🙂
Priporočam v sem, ki želijo za svoje otroke dober in pravilen razvoj!

Neža Cvetko

 

Naši Meti je tečaj pomagal pri določenih napačnih gibih. Zelo je okrepila mišice in hitro napredovala. Prav tako se je nehala bati vode. Brez problema jo tuširamo in umivamo glavo. Gospa Denisa je super in zelo strokovna, pomaga z nasveti.

Melisa Čatak

 

Plavanja smo se udeležili v želji, da se naša dojenčica na zabaven način spoznava z vodo, dobili pa smo mnogo več. Denisa in Metka res obvladata, pomagali sta nam odpraviti tudi težavico v motoričnem razvoju nase male navihanke. Všeč mi je, da za vaju nismo samo številke, ampak se res posvetita posamezniku, sledita otrokovemu razvoju in napredku ob tem pa nam data se milijon koristnih nasvetov. Ker smo bili tako navdušeni smo na plavanje vpisali se našo 3-letnico, ki se je pred tem vode nekoliko bala, umivanje glave je bila nočna mora. Po 2.uri v bazenu pa je bila že popolnoma sproščena v vodi in se celo potopila pod vodo! Mislim, da je bila to ena izmed najboljših “naložb” za najini princeski in komaj že čakamo na nadaljevanje v skupini malčkov.  hvala vama za vse!

Skratka Plavalni svet Desetka je čista desetka.

Maja Marinčič

 

Obstaja samo ocena 5? Jaz bi dala več, če bi bilo možno.)
V želji, da mojo punčko spoznamo z vodo na malo bolj zabaven način (sploh ker se je doma prvih par mesecev drla, ko je bil čas za umivanje) je bila odločitev, da se udeleživa plavanja enostavna. Mogoče malo prisotnega strahu, saj smo naše sončke tudi potapljali…ampak se gre lepo počasi, po korakih. Po 10 tednih imamo vsi navdušene potapljače.;)
Hvala ga. Denisa in ga. Metka za prečudovito izkušnjo.

Nika Hribernik

 

Nad pričakovanji. Priporočam!

Barbara Novak

 

Na plavalni tečaj smo šli predvsem zato, da malega navadimo na vodo in da nam dnevi potekajo malo drugače. Dobili pa smo res nepozabno izkušnjo. Lepo je bilo gledati, kako iz tedna v teden napreduje, predvsem iz vidika sproščenosti v vodi. Na začetku se me je oklepal in nisem imela občutka, da v vodi uživa. Z vztrajanjem in spodbujanjem Denise in Metke sva s tečajem nadaljevanja. Danes je slika totalno drugačna, v vodi je sproščen, zelo uživa, ne oklepa se me več. Od tečaja je dobil občutek da zmore, to pa je tudi najboljša popotnica, ki jo našim sončkom lahko damo. Hvala za nepozabnih deset tednov!

 Lara Tuma

 

 Vsem mamicam, očkom in njihovim malim sončkom iskreno priporočam plavanje v plavalnem svetu Desetka.
Našemu 7 mesečnemu fantu se pozna zelo velik napredek, sploh pri razvoju, gibanju….
V vodi se zelo dobro počuti in z veseljem dela vaje ki jih prikaze gospa Denisa.
Definitivno je bila to zelo dobra izbira tako zame kot za našega Marka.

 Alenka Kogovšek

 

 

Moja zgodba je taka …naša princeska je hipotona. Ob rojstvu so nam povedali da ima shizo to je ‘ razcep mehkega in trdega neba’. V razvojno th. hodimo od tretjega meseca dalje mala je zaostajala v motoričnem razvoju. Na fb sem naletela na oglas o banjanju in takoj so me prepričale da je to to kar moja mala se potrebuje. Vaditeljici sta super, kapo dol tako toplih ljudi se nisem srečala. Moja deklica napreduje super njeno ravnotežje se popravlja in samostojno sedi pri desetih mesecih in potaplja se;pa tako sem se bala tega. Midva sva se pravilno odločila…ker mala uživa. HVALA ga. Denisa in ga. Metka.

 Sedina Velič

 

Čudovita izkušnja! Mi smo bili več kot zadovoljni s programom predvsem s sproščenimi instruktoricami ga. Denisa&Metka. Njun pristop profesionalen poleg tega pa je moj sin na polno užival

 Anja Bembič

 

Z našim malčkom zaključujemo program banjanja. Z nama je bila Metka, ki je superca. Anžetu je bila zelo všeč 🙂 tako zelo, da nadaljujemo s plavanjem v bazenu.  Anže v vodi zelo uživa, rad se potaplja, lepo drži ravnotežje ko ga držim pod glavico, trebušnih mišic ima verjetno več, kot mami:) Banjanje priporočam vsem, ki želijo za svoje malčke najboljše.

 Urša Perko

 

O banjanju lahko povem same pozitivne stvari:) Naša Ina že od prvega obiske Denise na domu uživa in se v vodi zabava. Na to je sigurno vplivala tudi  Denisina pozitivna energija in sproščenost. Vidi se, da ima ogromno znanja na tem področju in stvari obvlada.

 Danaja Marinšek

 

Definitivno je banjanje dosedanja najboljša “investicija” za najinega sončka. Banjava slaba dva tedna in opažam že napredek – mali v vodi tako uživa, je pa bolj umirjen, dlje in bolj mirno spi tako čez dan kot ponoči in ja, zelo vesela-uredila se mu je prebava, s katero smo se ukvarjali pet mesecev in poskusili marsikaj! Opažen pa je tudi napredek v fizičnem razvoju. Vse pohvale gospe Denisi, ki se otroku (in meni :)) posveti, vse pokaže, razloži … v glavnem, super je! Mamice in očiji, zelo priporočam, ne bo vam žal!

 Mojca Lokar

 

Ga. Denisa je krasna, topla oseba in njena povezanost z dojenčki je neverjetna. Banjanje, ki ga izvaja, je nekaj najboljšega, kar lahko podariš svojemu otročku ter sebi kot mami…toplo priporočam vsem!

 Kaja Kalaš

 

 

Kot strokovnjaki sodelujemo z odgovornim starševstvom, kjer nas lahko spremljate vsake tri mesece. Na voljo smo vam tudi z raznimi vprašaji.

https://www.facebook.com/groups/odgovorno.starsevstvo/

 

 

Banjanje dojenčkov

 Za banjanje sem se odločila bolj kot ne zaradi radovednosti in ugotovila, da je res super! Program je mojemu sinu pomagal k hitrejšemu in predvsem pravilnemu gibalnemu razvoju. Z vajami si je okrepil mišice, spoznal pa se je tudi s potapljanjem 🙂 Nepozabna izkušnja!
Svoje znanje je z nama delila inštruktorica Metka. S svojim entuziazmom in srčnostjo naju je spodbujala ter nama pokazala česa vse sva sposobna in kaj že vse znava.
Toplo priporočam!

Urška Mikelj

 

Pri nas smo banjali dvojčka. Bilo je res super..vse pohvale in priporočam vsem, otroci res uživajo, se sprostijo, boljše spijo in predvsem se pravilnejše razvijajo ob vajah. Mi hodimo na fizioterapijo- vaje, ki jih tam dobimo ne delata rada in protestirata..ko pa vidita vodo- smeh in veselje..zraven pa pridobi enako oziroma se veliko več kot “na suhem”. Hvala!

Simona Zabukovec

 

Banjanje je super! Sploh pa me je navdušil odnos inštruktoric, res so si vzele čas za nas in vedno najdejo spodbudno besedo, tudi na drugih področjih, ne samo v zvezi z banjanjem. Priporočam! 

Nataša Naglič

 

Za banjanje sem izvedela preko znanke, ki mi ga je priporočala za našo malo nedonošenko.

Sprva sem bila skeptična glede tega saj sem se bala da naša mala ne bo kos vadbi, a sem se čez čas le odločila da vseeno poizkusiva tečaj in izkazalo se je kot odlična ideja.

Banjanje je okrepilo njen mišični tonus ki je bil pri njej kar okrnjen, zelo uživa v vodi in vse vaje lepo izvaja saj so prilagojene njenim sposobnostim. Zelo je pridobila na gibalnem razvoju, to je opazila tudi naša fizioterapevtka saj kot vsi nedonošenčki obiskujeva nevrofizioterapijo. Vse pohvale tudi inštruktoricam še posebej Metki saj so vse zelo profesionalne, prijazne in izredno predane svojemu delu tako da malčki vidno uživajo v vodi.

Banjanje priporočam vsem saj se že po parih dneh vaj vidi napredek pri otroku plus tega da niso samo vaje ampak da tudi otrok uživa v vodi.

Moje mnenje: ODLIČNO 

 Mateja Felicijan

 

 Najina sončica se “banja” z ga. Danajo že od 3 meseca in pri tem nadvse uživa. Veselo brca, krili z rokami, se škropi… in pridno in hitro napreduje z vajami. Vaje zelo pozitivno vplivajo na njen motorični razvoj, hrati pa vplivajo na delovanje obeh možganskih hemisfer. V vodi je nasmejana in navdušena. Naslednja vaja bo pa že v bazenu. Komaj čakamo.

Petra Štilec

 

Preko facebooka sem naletela na program banjanja, stvar se mi je zdela takoj zanimiva. In tako sva z Žanom pri 4 mesecih začela s programom. Žal mi je, da za banjanje nisem vedela že pri prvih dveh otrocih, ker je res super zadeva. Že prvi obisk inštruktorice pri nama doma je bil nad pričakovanji. Z nama znanje in izkušnje deli super inštruktorica Danaja.
Banjanje nam je pomagalo pri pravilnem gibalnem razvoju, Žan je okrepil mišice, gibalni razvoj je šel hitro naprej, meni zelo pomembna stvar je tudi odnos med mano in Žanom, ki se je med samim programom poglobil, naučila sem se preživeti več časa samo z najmlajšim, čeprav je pri 3 otrocih to kar težko, čas ko sta starejša otroka v vrtcu je samo najin in ga izkoristiva 100%. Med nama je tako še močnejša vez, ki sva jo zgradila preko vode in banjanja.
Res super izkušnja, upam da nama bo uspelo tečaj nadaljevati tudi na bazenu, ker Žan resnično obožuje vodo.
Če se boste za program odločili vam ne bo žal, res super in srčne inštruktorice, pripravljene pomagati na vseh področjih, ne samo na področju banjanja. Naučijo vas tudi pravilnega rokovanja z otroci in z vami delijo marsikatero izkušnjo.
Hitro rezervirajte svoj termin,..ne bo vam žal!

Tjaša Pregl

 

Naši malčici sva z možem želela ponuditi in omogočiti prijeten gibalni razvoj, ji pomagati pri urejanju bioritma in odpraviti strah pred vodo. (Izkazalo se je, da slednjega sploh nima)

S programom smo začeli, ko je bila stara 2 meseca in ker je bila tako majhna sem bila sprva zelo skeptična, vendar nam sedaj z odlično inštruktorico Danajo uspeva, da ob vsakem obisku doživimo in se naučimo kaj novega ter izvajamo vaje, ki so prilagojene za njeno starost in imajo tako nanjo blagodejen učinek.

Program bi priporočala vsem staršem, ki želijo svojim otrokom ponuditi nekaj več; tistim, ki bi se radi kaj novega naučili (o sebi ali o otroku)
…predvsem pa tistim, ki bi želeli s svojim otrokom kvalitetno preživeti čas in tako družiti prijetno s koristnim.

Aleksandra Biler