Plavanje dojenčkov in malčkov

Plavanje dojenčkov in malčkov.

Ali pa »banjanje« pri vas doma v domačem okolju in v vaši banji. Brez kemičnih dodatkov in vožnje. Možno je tudi se voziti k nam v specialno, povišano kad ali vadit in uživat z nami v bazenu (socializacija otrok).

Banjanje so na eni strani razvojno gibalne – na drugi strani fizioterapevtske in visoko učinkovite vaje v vodi za pravilen psihomotorični, mentalni in socialni razvoj dojenčka.

Program je v celoti zelo kompleksen. Najbolj pomemben del banjanja je sproščanje otroka.

Banjati začnemo lahko takoj, ko se vašemu dojenčku zaceli popek, torej približno od 3 tedna. Prej kot začnete bolje je za celoten razvoj otroka!

 

 

Komu je program banjanje sploh namenjen?

V osnovi je za vse otroke:

Zdravim otrokom s programom zagotovite pravilni razvoj na vseh področjih. Ob sebi imate strokovno izobraženega inštruktorja, ki vodi in usmerja razvoj odvisno od trenutnega stanja, osebo, na katero se lahko obrnete z vsem vprašanji in skrbmi,  svetovalca, ki skupaj z vami poišče rešitev. Ob sebi imate človeka, ki mu lahko zaupate vse, kar vas skrbi.

Otroku s posebnimi potrebami s tem programom zagotovite sproščanje.Sprošča pa tudi vas  v težkih trenutkih, ko se morate boriti z  novim pogledom na življenje po diagnozi vašega otroka. S programom boste dojenčku zagotovili posebne vaje, ki so prilagojene in dovoljene za njegove potrebe  mentalnega  in fizičnega  razvoja, vse to bo  stanje dosti omililo.

Otrokom, ki so napoteni v razvojno ambulanto ali fizioterapijo. Z vajami, ki se določijo odvisno od odstopanj in diagnoze, zagotovite boljše rezultate, sproščanje in vidne napredke. Vaje so vedno v sklopu zdravljenja, ki ga izvajajo specialisti, kjer ste vodeni (razvojna ambulanta, fizioterapija, nevrofizioterapija itd.). Nikoli ne nasprotujemo specialistom.

Tekom lekcij se lahko poglobimo v vsa vaša vprašanja o negi dojenčka, vse kar vas skrbi in zanima: pravilno ravnanje z dojenčkom (nošenje, dvigovanje, prijemanje, obračanje, …), krepitev imunskega sistema otroka, dobri pogoji pri spanju dojenčka, ABC potapljanja ter masaže in seveda banjanje dojenčka.

Smo tudi v bazenih. Za več informacij in lokacije poglejte posamezne zavihke malo nižje.

Najbolj cenjena so mnenje staršev, ki so z nami imeli to izkušnjo. Z veseljem delimo tako cenjene reference. Mogoče bo to ravno vam pomagalo se odločiti za nas.  https://www.facebook.com/banjanje.si/reviews/

 

 

                   

                          

Odpoved storitve